уторак, 26. април 2011.

QUICK MASS - ALLMAX....


QUICK MASS - ALLMAX....

Za brzo dobijanje na masi !

QUICKMASS je naučno formulisan gejner zasnovan na istraživanjima Kalifornijskog Univerziteta i napravljen tako da i oni koji najteže dobijaju na masi imaju fascinantne rezultate. Brzo dobijanje na kvalitetnoj masi se postiže zahvaljujući novom sistemu za aktivaciju kalorija, NP5 tehnologiji. Svaka komponenta QUICKMASS-a je dizajnirana da se sto bolje dostave supstance sadržane u njemu i maksimalno ugrade s glavnim ciljem dobijanja na kvalitetnoj mišićnoj i telesnoj masi, te predstavlja jedan od najjačih proizvoda tog tipa na tržištu.

Po serviranju sadrži 1010 kvalitetnih kalorija jedinstvenog sastava mešavine makronutrijenata, dobijene po standardima najnovijih proizvodnih tehnologija.

Najbitnije stavke koje ovaj gainer čine posebnim i boljim od konkurenata:

1) OCTA-PRO – Matrica za dostavu proteina koja deluje kroz 8 faza – svi znamo koliko je važna uloga ulaska aminokiselina u krv i njihovo zadržavanje tokom vremena. QUICKMASS se sastoji od 55g 8-faznog sistema za dostavu azotnih materija. Činjenica je da svaka vrsta proteina ima svojih prednosti, a ovaj proizvod dostavlja osam različitih formi proteina koji organizam snabdevaju neophodnim aminokiselinama duži period vremena, zahvaljujući tehnologiji sa postepenim vremenskim TimeRelease dejstvom.

2) CARB-PLEX – Matrica ugljenih hidrata sa adekvatnim glikemijskim indexom – Ako shvatimo činjenicu da nisu svi ugleni hidrati isti, naučnici iz ALLMAX-a su proučavali glikemijski index različitih sastojaka i kreirali matricu ugljenih hidrata koja polako podiže nivoe glukoze u krvi i produžava vreme lučenja insulina. Zahvaljujući njegovom produženom lučenju aminokiseline koje ulaze u krv zahvaljujući OCTA-PRO sistemu se transportuju u mišić stvarajući pozitivan azotni bilans koji traje satima. Kombinovanjem precizne količine polisaharida dugog lanca, fruktoze i vlakana po imenu FIBERSOL-2 dobijena je posebna mešavina CARB-PLEX koja se savršeno uklapa u formulaciju i potpomaže ubrzano dobijanje na masi.

3) OMEGA-LIPID – Matrica esencijalnih masnih kiselina (EFA) – s ciljem da se dostavi 1010 kalorija po serviranju (bez potrebe dodavanja mleka), u sastav QUICKMASS-a dodate su stabilne forme omega-3, omega-6 i omega-9 masne kiseline. Da bi sastav masnih kiselina bio što kvalitetniji, korišćeni su izvori masti iz enzimski modifikovanog semena suncokreta (izvor omega-6 MK), CLA konjugovana linoleinska kiselina, mikro-enkapsulirano laneno ulje (omega-3 MK), MCT trigliceridi srednjeg lanca, Omega-6 masne kiseline, prah od kokosovog ulja koji je bogat trigliceridima srednjeg lanca (koji ima uticaj na povećanje lučenja testosterona). OMEGA-LIPID tehnologija je za sada najnaprednija matrica masnih kiselina koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe organizma za kvalitetnim mastima.

4) NP5 – Tehnologija za aktivaciju kalorija – Predstavlja patentiranu tehnologiju mešavine kreatina (koja sadrži Kreatin Etil-estar Malat), insulinogene agense i enzime koji omogućavaju telu da efikasnije koristi kalorije aktivirajući pri tome brže dobijanje na kvalitetnoj masi.

Mutant Mass


Mutant Mass
Proizvođač
Brend: PVL
Opis

Mutant Mass od PVLa

Ovo je ultimativni gejner koji ste čekali!Mutant Mass je ozbiljna formula, namenjena sportistima koji puno vežbaju, koji zahtevaju moć, apsolutnu veličinu I snagu.Ako ste ozbiljni u nameri dobijanja novih pločica čiste mišićne mase, brže nego ikada, onda Vam u tome može pomoći Mutant Mass.

Mutant Mass je napravljen zahvaljujući dvogodišnjem istraživanju I baziran je na ispitanoj, dokazanoj nauci.Još važnije, završena forma Mutant Mass-a je testirana u teretani, gde su je probali bodibilderi I sportisti.Rezultati?Povećana snaga I veličina.I sve to nije raketna nauka – to samo Mutant Mass radi svoj neverovatan posao.

Mutant Mass je specijalno namenjen dobijanju čistih, jakih mišića – I to puno!Gradnja mišića zahteva pravi miks proteina koji će proširiti mišićno tkivo I brzo ga obnoviti.Protein mora biti posteđen njegovog trošenja za potrebe telesne energije, dok I sam mišić zahteva masivne infuzije čistih kalorija kako bi zamenio glikogen iskorišćen tokom treninga.Varenje, apsorpcija, pokretanje kalorijskog unosa I manipulacija proteinskim sekvenciranjem – Mutant Mass formula radi sve ovo, ali kao ni jedan proizvod koji ste do sada probali!

Kako Mutant Mass radi?

Smatra se da 92 % onih koji rade sa težinama nikada ne dobiju masu koju žele.Mutant Mass je upravo dizajniran za jednu, određenu potrebu – čistu dodatnu masu.Sama formula je godinama ispred onoga što je trenutno dostupno među gejnerima na tržištu.Drugi gejneri su većinom puni šećera I laktoze, jednostavna mešavina šećera I jeftinog mleka ili whey proteina – Mutant Mass je otišao mnogo dalje kako bi napravio ultimativni gejner!

Kako se koristi Mutant Mass?

Da biste dobili mišićne pločice koje će drugi primetiti, prvo je potrebno da razbijete mišić ( upravo ono što se dobija jakim treningom ) a zatim da dobro nahranite Vaše utrošene mišiće.Sa pretpostavkom da već imate 4 obroka dnevno, uzmite 1 dozu Mutant Mass-a odmah nakon treninga .Osetićete kako Vaši mišići rastu , dok neverovatna matrica super – nutrijenata ide pravo u mišiće.

Zašto su nam potrebni različiti proteini?

Deset superiornih proteina pružaju prostran isprepletani spektar aminokiselina za veći mišićni unos .Ova zastićena mešavina ‘gura’ još korisnih proteina u mišić I pruža im konstantan priliv slobodnih, di, tri I oligo peptida aminokiselina iz proteina.Upravo zato, 92 % onih koji imaju poteškoća u dobijanu čiste mišićne mase , obično u tome ne uspevaju jer koriste pogrešne proteine.Iso – Stack 10 je savršen, ali u kombinaciji sa određenim ugljenim hidratima I lipotermičkim mastima iz Mutant Mass- a , protein radi svoj primaran posao – gradi čist mišić.



Znam da protein gradi mišić – zašto su mi potrebni ugljeni hidrati I masti?

Mišićno tkivo je skoro celo protein.Kada trenirate pokušavajući da dodate jake, izražene mišiće, morate biti sigurni da protein zaista ide u mišić!Za većinu ljudi, koji imaju problema sa povećanjem mase, problem je što se vredni proteini gube I potroše se za energiju pre nego što uopšte stignu do mišića.Kako biste zadovoljili potrebe tela za energijom, treba Vam adekvatan izvor pravog goriva – ugljeni hidrati.Mutant Mass – ov odnos ugljehih hidrata – proteina u razmeri 3 : 1 pruža optimalni odnos za brzu izgradnju jakih mišića.Vše telo dobije gorivo ( UH ) koje mu je potrebno za energiju, dozvoljavajući proteinu da stigne do mišića, potpuno netaknut.I koristeći Iso – Stack 10 , mešavinu 10 superiornih proteina postepenog oslobađanja, dajete telu gejner matrice postepenog oslobađanja – prvo UH za energiju a potom protein za građenje čistih mišića.Osetićete razlike koje pruža Mutant Mass!

Ugljeni hidrati u Mutant Mass – u – šta je Vextrago?

To je nova forma ugljenih hidrata više molekulske težine ( mW ) bez šećera, novo razvijena forma ječmenog skroba.Specijalno je dizajnirana za sportsku upotrebu, kako bi podigli mišićne zalihe glikogena u rekordnom vremenu, bez šećera, bez uznemiravanja stomaka ili bespotrebne dehidratacije sportista, povlačenjem vode u creva.Vextrago je mnogo više od ostalih visokih mW ugljenih hidrata.Tačnije, novi Vextrago ima molekulsku težinu višu za 71% od svega što je do sada korišćeno u sportskoj prehrani.

Šta Vextrago radi?

Naučna istraživanja su pokazala da se UH većih mW brže apsorbuju ( do 80 % brže ) što pomaže u brzom obnavljanju mišićnog glikogena ( do 70 % brže ).Vextrago je jedinstven po tome što se apsorbuje brže čak I od šećera, ali ne dovodi do negativnog vrhunca nivoa šećera u krvi, tako da dobijate čistu mišićnu masu.U dobijanju veličine, vreme je najznačajniji faktor, I što brže date mišićima potrebne ugljene hidrate nakon treninga, brže će I rasti!Zamislite – punjenje mišića ugljenim hidratima , bez šećera!

Šta je Lipotherm?

Lipotherm dovodi ovaj proizvod u sasvim novu klasu.Ova kvalitetna, superiorna mešavina ‘posnih masti’, koje sportisti koriste za povećanje veličine, snage I moći, bez dodavanja masti!

* MCT ulja – Dugo korišćena za sagorevanje masti, pojačava tiroidnu produkciju I koriste je I bodibilderi da osiguraju ‘izrezan’ izgled, dok mišići ostaju netaknuti.
* CLA ulje – Ovo ulje se koristi u dijetama I naučno je dokazano da povećava veličinu mišića dok u isto vreme smanjuje telesne masti
* Laneno ulje I ulje boraga – Dominantni izvori EFA ( esencijalne masne kiseline ) , zdrave masti koje naše telo ne može proizvesti I zato mora biti nadoknađeno unosom.EFA pomažu u poboljšanju intenziteta, zdravlja zglobova, mišićnoj masi I u mnogim drugim aspektima zdravlja.EFA su važne I za zdravlje srca.EFA pomaže I pokretljivost zglobova asistirajući telesnoj proizvodnji vitalnih eikosanoida.



Koliko je dobar Mutant Mass?

U testu, 23 trenera sa težinama, koristili su Mutant mass 10 dana I rezultati su

* 96 % im se dopao ukus!
* 92% je prijavilo porast u merama bicepsa I grudi
* 87% je imalo smanjene telesne masti
* 92% je imalo povećanu energiju
* 87% je osetilo kako su njihovi mišići ‘zategnutiji’ I jači!
* 100% bi ga preporučili svima onima koji žele da dodaju čistu mišićnu mas

Cena: RSD.8000.00

Mammoth 2500



Mammoth 2500
Proizvođač
Brend: InterActive
Opis


Specijalno dizajniran gainer za one koji traže proizvod koji ce im pomoći da dobiju na težini i snazi.

Ne trazite dalje, tu je Mammoth 2500.

Njegovo ime sve govori!

* Jednostavan, visoko kaloričan i najukusniji proizvod za povećanje telesne mase na tržištu!
* BUDITE VELIKI sa dozom proteina Mammoth-a 2500

50 grama multi – mešavine proteina premijum kvaliteta ( Koncentrat proteina surutke

( whey-a ) , mlečni protein, čisti protein belanca jajeta )

Prednosti proteina jajeta

* Visok novi alanina, arginina, glicina i metionina
* Bez masnoća



BUDITE VELIKI sa ogromnom dozom ugljenih hidrata Mammoth- a 2500.152 grama kvalitetnih ugljenih hidrata, kako biste zadovoljili Vaše telo, zajedno sa dosta kvalitetnih kalorija za Vaš rast.



Mammoth 2500 je proteinska mešavina premijum kvaliteta dizajnirana za maksimalan rast.



* Izrazita bioloska vrednosti nivo efikasnosti proteina
* Balansiran i kompletno netaknut profil mikrofrakcija proteina surtke


BUDITE VELIKI zahvaljujućći MAKSIMALNOJ absorbciji svih sastojaka Mammoth 2500.

Aktivirano sa visoko kvalitetnom mešavinom proteoliticnih enzima.



Uživajte u svakoj dozi Mamoth –a 2500 do zadnje kapi.

* Dostupan u različitim ukusima
* Odličnog ukusa, veoma jednostavan za korišćenje, jer u svakoj prilici možete uzeti mega dozu Mammoth nutrijenata !
Proteinska mesavina ( Koncentrat proteina surutke, kalcijum kazeinat, protein belanceta jajeta) maltodekstrin, kristalna fruktoza, trigliceridi srednjeg lanca ( dobijenih Iz frakcionisanog kokosovog ulja ) , triklacijum fosfat, mesavina enzima ( proteaza I, proteaza II, laktaza, amilaza ), prirodni I vestacki ukusi, boja.

Način upotrebe: Pomešajte 235 grama ( 4 doze ) Mammoth-a 2500 sa 525 ml vode, soka, mleka ili Vašeg omiljenog pića.

Moze se konzumirati jednom do tri puta dnevno.Za bolje rezultate koristite blender.

Pakovanje: 4.5 kg

Cena: RSD.6.500